Wilt u voorkomen dat uw meubels beschadigd raken tijdens een verhuizing of verbouwing, dan zijn er verschillende oplossingen. De meeste mensen kiezen ervoor om hun inboedel in een kamer neer te zetten, waar je niet komt. Soms is dat niet mogelijk, vooral wanneer het om grotere meubelstukken gaat of om een grote inboedel.

Wenst u liever dat uw meubels veilig worden opgeslagen in een opslagcontainer aan huis of in een verwarmde en geïsoleerde hal? Dan bent u bij Opslagberkelland.nl aan het juiste adres. De hal is van alle gemakken voorzien, zoals camerabewaking (24/7) en men heeft niet zomaar toegang tot de hal, alleen middels een alarmtag. Er is een laad- en losdock aanwezig, zodat u gemakkelijk spullen kunt lossen en laden.

Opslagruimte voor meubels aan huis

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw meubels in een container aan huis op te slaan. Woont u in een straal van 15 kilometer vanaf de locatie van Opslag Berkelland in Eibergen, dan wordt de container kosteloos bij u aan huis geplaatst. Dit zorgt ervoor dat u alle meubels dichtbij u hebt en er eventueel bij kunt wanneer u wenst. Stel dat u ook al uw servies opslaat, maar dit toch soms nodig hebt, dan kunt u er gemakkelijk bij.

Welke opslagmogelijkheid past het beste bij u?

Beide opties zijn heel handig, maar welke opslagmogelijkheid past het beste bij u? Ten eerste is dit afhankelijk van hoeveel meubels u wilt opslaan. Heeft u een grote inboedel of valt het wel mee? Dan kunt u eens kijken of u voldoende heeft aan de kleine opslagcontainer. Deze container is 2x2x3 meter en beschikt over twee afsluitbare deuren. Verder is de container voorzien van degelijk hang- en sluitwerk. Bekijk hier meer informatie over de kosten per m2.

Dit is ook zo bij de grote container, maar deze heeft een veel grotere afmeting (606x244x259 centimeter). Wat u nodig heeft, is afhankelijk van de grootte van uw inboedel en hoeveel ruimte u nodig heeft om nog in en uit de container te komen. Wenst u uw meubels aan huis op te slaan, dan kiest u voor een grote container. De kleine container plaatsen wij niet aan huis.