Bij https://coolsnow.nl  vind je het coolste assortiment skikleding, skibrillen en accessoires. We hebben een aantal hele coole gasten in ons team en zij zijn experts in het inkopen van de juiste producten. Daarom kun je bij ons altijd het laatste nieuws op het gebied van mode en skiën vinden. Wij zijn vaak de eersten die nieuwe trends oppakken omdat we de steden goed in de gaten houden. Zij zijn immers meestal een stapje eerder in de modewereld.

We hebben een ongelooflijk goede samenwerking met al onze huidige merken en krijgen altijd de nieuwste producten als een van de eerste in Denemarken. Daarom kunnen we constant nieuwe producten aanbieden en krijgen we maandelijks meer dan 50 nieuwe stijlen! Wij houden jou en je skimateriaal voor 110% up-to-date.

CoolSurf Paddleboards

Het paddleboard is opblaasbaar, zodat het gemakkelijk en handig is om mee te nemen. Heb je b.v. een kleine auto, dan is het een groot voordeel dat je kan wachten met opblazen tot je met het SUP board aan het water bent aangekomen. Tegelijkertijd kan je het board thuis gemakkelijk in de kast opbergen als je het niet gebruikt. Vaak zijn deze opblaasbare SUP boards gemaakt van lagen PVC plastic met geweven vezels die kruislings in het board verbonden zijn, en dit is iets dat het board erg stijf en stabiel maakt als het met lucht gevuld is.

Dat is ook bij dit bord het geval. Een ander voordeel van een opblaasbaar paddleboard tegenover een hardboard is hoe weinig een opblaasbaar board weegt. Ze wegen minder omdat ze eenvoudigweg niet veel anders bevatten dan plastic en lucht. Het klinkt misschien breekbaar, maar het is een heel harde en stevige soort plastic die niet zomaar afbreekt.

Met de bijgeleverde pomp vul je het paddleboard met lucht als je het nodig hebt.

Maar wees niet ongerust dat je de pomp steeds nodig zal hebben als het paddleboard lucht zou verliezen. Paddleboards zoals deze CoolSurf SAIL Kite worden gekenmerkt door het feit dat ze ongelooflijk lang lucht blijven vasthouden – vaak verscheidene maanden lang. Je hoeft het board in de loop van de zomer maar één keer op te pompen. Bedenk wel dat je het board in de schaduw moet bewaren als het niet gebruikt wordt. Dat is beter voor het board.