Een tuinschuur is een geweldige toevoeging aan elke tuin. Het biedt niet alleen extra opbergruimte, maar kan ook dienen als werkplaats of hobbyruimte. Bij het installeren van een tuinschuur zijn er echter verschillende belangrijke zaken waarmee je rekening moet houden. Een aantal zullen we doornemen.

Contents

Locatie van de tuinschuur

Allereerst de locatie van de tuinschuur is erg belangrijk, hier moet een geschikte plek voor gevonden worden. De meeste mensen kiezen ervoor om de tuinschuur in de achtertuin te plaatsen, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte beschikbaar is en dat de schuur niet in de weg staat. Hier valt mee te spelen door de verschillende maten tuinschuren die beschikbaar zijn.

Fundering van de tuinschuur

Daarnaast is het ook belangrijk om te zorgen voor de juiste fundering van de tuinschuur. Een stevige fundering is essentieel om ervoor te zorgen dat de schuur stabiel blijft staan, het is zeer belangrijk dat de tuinschuur waterpas kan worden neergezet. Anders zou dit problemen kunnen veroorzaken met het openen van de deur of verzakking van de container.

Twijfel je hierover? Onze medewerkers helpen je graag!

De plaatsing van de tuinschuur

Voor de plaatsing van de tuinschuur is het van belang om met 2 of meer mensen aanwezig te zijn. Mocht de lengte van de container meer dan 3 meter zijn dan is het aangeraden om met 3 of meer mensen aanwezig te zijn. Voor de plaatsing van de container staat alles aangegeven in de handleiding, deze handleiding kan worden weergeven door de QR code op de container te scannen.  Daarbij hebben wij ook verschillende video’s op onze website en Youtube staan over de plaatsing van een tuinschuur. De plaatsing van de tuinschuur zal tussen de 30-60 minuten kosten.

Is een tuinschuur geschikt voor mij?

Mocht je twijfelen of een tuinschuur mogelijk is in jouw tuin, neem contact op met onze medewerkers! Zij zullen je voorzien van een persoonlijke expertise.

Onze tuinschuren

Onze standaard tuinschuren zijn 1,5 x 2,2 meter en beschikbaar in elke RAL kleur, deze beschikken standaard over een oprijplaat en stellingen in de schuur. Door deze maat is de standaard tuinschuur uitstekend geschikt voor elke tuin. Mocht je interesse hebben in een groter formaat dan zijn onze opslagcontainers uitstekend geschikt als tuinschuur.

Tuinschuur kopen?

Nieuwsgierig geworden? Wij bieden altijd de laagste prijsgarantie, wij beschikken over een grote voorraad en daarom snelle levering