Nagenoeg iedereen in ons land heeft wel een tv in zijn of haar woonkamer. Dit is natuurlijk super leuk, je kunt er de leukste films en series mee kijken. Alleen zit er ook een groot nadeel aan. Dit is het feit dat je te maken hebt met allerlei snoeren die je kwijt moet.

Gelukkig is het mogelijk om deze snoeren vrij eenvoudig weg te werken. In dit artikel hebben we de beste tips en tricks op een rijtje gezet waarmee snoeren wegwerken een fluitje van een cent zal worden!

Verberg je snoeren achter je tv kast

Om deze tip toe te passen moet je wel een beetje handig zijn als het aankomt op het klussen. Echter is het wel de beste manier om je snoeren weeg te werken. Je doet het volgende: je verbergt de snoeren achter een tv kast. Dit kan je doen door speciaal tape aan te brengen.

Wanneer je de snoeren strak aanlegt zal je er niets meer van zien. Laat de kabels lopen van het tv meubel naar het stopcontact. Het handigste is om hier Gekko tape voor te gebruiken. Dit is een speciaal soort tape wat je makkelijk kunt opplakken maar wat ook zonder schade weer los kan worden getrokken. Ideaal voor het verbergen van alle mogelijke soorten snoeren.

Schaf een opberger aan

Mocht je het nog niet weten, een opberger is een speciale doos die je in staat stelt om al je snoeren op een eenvoudige manier weg te werken. Deze opberger dozen zijn beschikbaar in alle mogelijke soorten vormen en maten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een opbergdoos te kiezen die dezelfde kleur heeft als je tv meubel. Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor een opbergdoos in een speciale kleur.

Door de vormgeving kunnen alle snoeren op een eenvoudige manier worden weggewerkt, zonder dat je kabels hiermee niet meer gebruikt kunnen worden. Je zou eens bij de woonwinkels binnen kunnen lopen, al is het ook altijd mogelijk om er eentje via internet te bestellen.

Maak er een kunstwerk van

Deze tip is echt alleen voor de mensen die tijd over hebben. Het is mogelijk om je kabels op een bepaalde manier op te hangen aan de muur. Zo kan je bijvoorbeeld met je kabels een skyline namaken in je woonkamer. Je kunt dit alleen doen als de kabel lang genoeg is.

Het is mogelijk om speciale soort kapjes te kopen die je in de muur slaat. Dit stelt je in staat om binnen no time iets moois te maken van de kabels. Hou er rekening mee dat deze tip echt alleen bedoeld is voor de mensen die het leuk vinden om er tijd in te stoppen.

Op wat voor manier werk jij de kabels weg bij jou in huis? Door de tips uit dit artikel zal je al een beter beeld hebben bij de mogelijkheden. Vind je kabels niet erg dan kan je ze natuurlijk ook gewoon achter de tv laten liggen. Net zo makkelijk!